Вече цели 60 години Sports Illustrated Swimsuit не спира да радва

...
Вече цели 60 години Sports Illustrated Swimsuit не спира да радва
Коментари Харесай

Sports Illustrated Swimsuit на 60 - легендите по бански са по-секси от всякога

Вече цели 60 години Sports Illustrated Swimsuit не стопира да радва окото на феновете на женската хубост. За тези десетилетия на корицата на списанието изгряват стотици известни и не толкоз известни дами, а във връзка юбилея си изданието събра част от тях в специфична фотосесия.
 Криси Тейгън още веднъж по бански за Sports Illustrated
Криси Тейгън още веднъж по бански за Sports Illustrated

Моделът се завръща към корените си

7 нови корици. 27 дами. " Легендите " на емблематичното списание с по-красиви и секси от всеки път. За рождения му ден Кейт Ъптън изгрява на корица за четвърти път, а Криси Тейгън - за втори.

Виждаме още веднъж и една от най-секси дамите на Sports Illustrated Swimsuit - Нина Агдал., Меган Рапино и Уини Харлоу също намират своето място на седемте корици.

While it's true that plus sized model Hunter McGrady is going to appear on the cover of the Sports Illustrated Swimsuit 60th Anniversary issue, it's also true that Chrissy Teigen, Kate Upton and Gayle King will be doing the same on separate covers.

Let's celebrate them as well.
— Sovereign Path (@sovereignpath)
Специално внимание е отделено и на първия модел с ампутирани крака и първият с хиджаб - Брена Хъкаби и Халима Аден. С този асортимент изданието за следващ път се потвърждава като " световен знак на овластяване, многообразие и позитивност ", споделя основният редактор М Джей Дей.

Занимайтесь спортом!

Плюс-сайз модель Хантер Макгрэди на обложке свежего номера Sports Illustrated Swimsuit
— AltctrlDel (@yoprst1000)
За своята 60-годишна история списанието многократно надминава всички упования на всички свои основатели. И си слага много амбициозни цели, които съумява да реализира. Като да уважи " дамите с всевъзможни форми, размери, възрасти и генезис ". Не стопира и стремежът към прекрояване на публичните правила и предефиниране на стандартите за хубост. 

Martha is a Sports Illustrated Swimsuit cover star—again! See more from the magazine's special " legends " photoshoot:

: Yu Tsai/Sports illustrated, on newsstands May 17
— Martha Stewart Living (@marthaliving)
В тези стандарти на Sports Illustrated Swimsuit през годините се вписват както трансджендър модели, по този начин и тези в по-напреднала възраст или пък в plus-size размер, написа CNN.
 Бианка Ченсори знае по какъв начин да бъде модел за провокации
Прозрачна рокля и без долни дрехи - брачната половинка на Кание Уест продължава с провокациите

Снимани от папараци дружно с Кание Уест

Тазгодишното особено издание е с поглед към миналото, само че има и значима цел в сегашното - да припомня на дамите да " да честват силата и увереността, да въодушевяват и да прегърнат своята уникалност и да преследват пристрастеностите си храбро ".
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР